Ел Козметикс 11 ЕООД

Нашата цел е да предоставим на нашите клиенти тайните за красотата и младостта на корейските и азиатските жени. Затова на нашият сайт ще намерите качествените корейски козметични продукти, директен внос от Южна Корея. Така гарантираме качеството им. За производството на корейската козметика се използват нестандартни решения, прилагащи силата на растенията от традиционната източна медицина и корейските лабораторни иновации. Всичко това се прави, за да поддържа кожата да изглежда по-млада за по-дълго.
Нашата мисия е да предоставим изключителна азиатска козметика по възможно най-лесния начин на пристрастените към красотата, като същевременно се опитваме да отворим нов свят на красота за непознатите.

След като години наред сами използваме корейските продукти за красота, установихме, че много хора трудно намират тези продукти в Европа. Затова решихме да се превърнем в платформа, където не само можете да пазарувате любимите си азиатски продукти за красота, но и да научите за съчетанията, съставките и да създадете нови приятели със същата любов към корейската козметика. Корейските продукти за красота станаха известни със страхотната си цена / качество и иновативни техники. Ако опитате веднъж, ще бъдете закачени!При нас ще намерите освен продукти и полезна информация за тях, новите тенденции за красота, както и грижа как да запазим красотата си по-дълго. Искаме да направим корейската козметика достъпна до повече жени, за да могат да се убедят в нейните естествени и безопасни продукти, които завинаги ще променят ежедневните грижи за красотата.
 
Корейската козметика е една от най-добрите, защото тя разчита на естествените, над 90%, натурални съставки. Това я превръща в козметика с много високо и благоприятно въздействие, а в комплект към това получавате всичко това на достъпна цена.
 

Подробности

Обява №: 15440

Местоположение: София

Препоръчано за теб

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам