Ф КОЛОР ЕООД - търговски представител на техника и козметика за фризьорски салони

Фирма Ф КОЛОР е създадена през 2011 година в град Пловдив. Дейността на фирмата е изцяло насочена към внос и търговия на продукти, аксесоари и оборудване за фризьорски салони от водещите в бранша марки като BaByliss Pro France , Hantesis Italy, Gelish Harmony Bulgaria !

Фирма Ф КОЛОР ЕООД е официален вносител на световно известните марки за фризьори Hantesis Italy и Babylisspro France.

Фирмата е ориентирана към продукти за професионалисти от много висок клас и клиенти,търсещи различно и бутиково изпълнение.

Продуктите, които предлагаме са високотехнологични, подходящи дори за много чувствителни и алергични хора. Някои от тях са минали и клинични медицински тестове, което допринася за ефективно лечение на много и различни проблеми на скалпа и косата.

Техниката за коса, която предлагаме се отличава с най-новите и иновационни открития в областта на нано-технологията,ергономичните дизайни, еко мощността, здравината и качеството. Високият капацитет на иновативни партньроства на Babylisspro с престижни инженери на известни международни марки и лаборатории допринася за качеството, което се е доказало с годините.*Марката Babylisspro France е с над 55 златни години на международния пазар, получавала ежегодишно престижни награди за иновации в новите технологии. Марка Номер 1 при фризьорите от цял свят.

*Марката Hantesis Italy е с над 20 години присъствие на международния пазар. Известна е с разработките в сферата на био индустрията в продуктите за коса. Бутиковите продукти се предлагат в луксозни опаковки и стайлинг, повлияни от идеите на най-големите стилисти на Западна Европа.

Подробности

Обява №: 15944

Местоположение: Пловдив

Препоръчано за теб

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам