Фотограф - Калина Борисова

Спомените са всичко.
Добрият фотограф трябва да умее да събере цялото си умение пред лицето на отлитащата реалност. Да успее да запечата мига, да затвори емоцията в правоъгълна рамка и да я завещае на бъдещето.
В това се крие, в общи линии, нашата работа.
Аз съм Калина. Фотографията навлезе в живота ми преди 30 години, когато най-вълшебното нещо беше как върху белият лист в тъмната стаичка се появява изображение. Днес снимката може да бъде споделена мигновено с хиляди хора.
За това обичам да казвам, че професията ми е впечатляваща комбинация от изкуство и технологии.
Преди пет години към студиото се присъедини и спътника ми в живота Борис. В екип си помагаме и допълваме успешно. Екипната работа обогатява и разширява възможностите ни.
Във фокуса на ежедневната ни работа е семейната фотография- семейни, детски фотосесии, бременни, новородени, сватби, домашни любимци- както студийни така и репортажни снимки/събития, рождени дни, празненства/.
В практиката ни присъства и предметна, модна и арт фотография.
Почиваме си докато пътуваме, но никога не оставяме техниката си в къщи. Фотографираме местата и хората, които посещаваме. Хората ни познават като активни и будни. Не спираме да търсим и откриваме.
Може да се каже, че фотографията се е превърнала в начин на живот за нас.

Подробности

Обява №: 15603

Местоположение: Стара Загора

Препоръчано за теб

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам