Хамали Груп

Хамали Груп предлага професионални хамали и хамалски услуги на територията на град София и област. Стремим се да осигурим най-качествените хамали и хамалски услуги, преместване на дома, офиси и атрактивни цени според вида на услугите които ще изберете.

Ние знаем колко е стресиращо едно преместване което е свързано и с редица други проблеми, затова можем да улесним всичките неприятности по подготовката като предложим доставка на опаковъчни материали, план за преместване, товарене, разтоварване или друга хамалска дейност от която се нуждаете.

Нашата група ще ви помогне с подготовката за преместване като осигури опаковъчни продукти, опаковане на вещите, демонтажни, монтажни услуги на мебели, товарен транспорт и разбира се отзивчиви хамали, които ще преместят цялото ви лично имущество без много стрес, бързо и качествено.

Подробности

Обява №: 5530

Местоположение: София

Бюджет
150.00 - 250.00 лв

Срок 1 - 127 дни

Копирай линка и сподели

Препоръчано за теб

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам