Семейство Димови - земеделски производител

Ние - семейство Димови сме земеделски производител, специализиран в производството на декоративни рози от 1953 година. Вече трето поколение ние продължаваме да произвеждаме посадъчен материал.Произвеждаме корени рози и рязан цвят.Традициите и познанията относно отглеждането на декоративни рози се предават в рода ни през поколенията, а благодарение на дългогодишния ни труд, днес ние можем смело да заявим, че за нас няма тайни при отглеждане на посадъчен материал и рязан цвят.Базата ни се намира в покрайнините на село Батак, на 14 км. от град Павликени, обхващаща площ от около 20 декара.
Наши клиенти са както любители на цветята, желаещи да украсят градините и домовете си, така и професионалисти, занимаващи се с озеленяване. За да задоволим и най-претенциозните си клиенти ние се стремим да предлагаме както голямо разнообразие от видове рози - чаен хибрид, влачещи, мини-бордюрни, щамбови, каскадни, така и широка гама от сортове. Можете да разгледате разнообразието в нашия Каталог.

Подробности

Обява №: 15673

Местоположение: Павликени

Препоръчано за теб

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам