Студио Matinislim

Ние сме екип от професионалисти, добре запознати с прилагането на алтернативната медицина, медицинската козметика, както и науките за правилно и здравословно хранене. 10 години сме на пазара и за това време сме се доказали и утвърдили като едно от най-добрите студия, предлагащи алтернативна медицина и висококачествени медицински и козметични услуги. През това десетилетие сме заедно с Вас, за да можем постоянно да отговаряме на нуждата от качествени услуги на добри цени.

Години наред инвестираме в нова и качествена апаратура. Разполагаме с единствения по рода си апарат 4 в 1 за медицинско-козметични процедури, съчетаващ в себе си висока ефективност в постигането на най-добри резултати за най-кратко време.

За нас медицинската насоченост при разглеждането и третирането на здравословните проблеми е много важна. Затова, част от екипа на студиото, е съставен от медицински лица, специализирали в науки като броматология – наука за правилното хранене, козметика, хомеопатия, ботаника, фармакология, фармакогнозия, хомеопатия, рехабилитация и др.

Вярваме силно, че за воденето на здравословен начин на живот и поддържането на добра фигура, не са нужни глад и лекарства. От нас може да очаквате професионално отношение и съвети в борбата с наднорменото тегло, медицинските и козметичните проблеми. Нашата цел е да Ви помогнем да изваяте и запазите добрата си фигура. Стремим се да изградите правилни хранителни навици и да поддържате отлична форма много по-лесно от преди.

Ще Ви дадем пълна информация към кои храни сте толерантни и ще изготвим най-подходящия за Вас хранителен план. Ще решим проблема с натрупаните излишни мазнини в нежеланите места по тялото. Ще Ви бъдем от помощ при диагностиката и лечението на различни заболявания.

Да сме до Вас, когато искате да подобрите здравето и красотата си, да се почувствате отпочинали, отново тонизирани, млади и красиви е нашата мисия.

Подробности

Обява №: 14570

Местоположение: Варна

Препоръчано за теб

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам