Сватбена Фотография - Стоян Гергински

Аз съм Стоян Гергински и фотографията е моето призвание от дълги години. В работата си се ръководя от идеята, че истински се вижда само със сърцето, че същественото е невидимо за очите. В моите фотографии се стремя да „видя“ именно невидимото на пръв поглед, да го уловя и запечатам в кадри, които ще разкажат Вашата история и ще поставят началото на едно вулнуващо приключение. Нека започнем това приключение заедно!

Радвам се,че посетихте моята страница.
Дори не може да си представите какво удоволствие е да споделиш с хората най-важния за тях ден. Това удоволствие изпитвам вече почти десетилетие. Усмивки, трепет,сълзи…всички тях не само заснемам,а и съпреживявам с Вас, опознавам Вас самите,семействата Ви,приятелите, любимите за Вас места.Запечатвам не просто видимото,аз разказвам една история-Вашата история.

Нека създадем магията във Вашия сватбен ден заедно!

Да опишеш емоцията от един сватбен ден е непосилна задача. Да, белият лист хартия по-често остава бял за разлика от картата памет на фотоапарата ми. Някак по-лесно се разказват истории с истински хора, чувства, емоции и съдби – запечатани в кадри.

Тези кадри на най-милите и съкровени моменти на Вашата сватба, които ще останат завинаги запечатани. Те ще Ви карат да се усмихвате винаги, когато отправите поглед към тях. Подарете си едно незабравимо и неповторимо сватбено приключение, сълзи, усмивки и непринудени моменти, уловени през погледа на фотоапарата, едно пътуване към новото начало, което заедно с мен и Вашата любов ще превърнем в приказка, която да разказвате в красиви кадри.

Подробности

Обява №: 15414

Местоположение: Пловдив

Препоръчано за теб

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам