Уроци по Английски Език

Преподавам Английски Език от 2015 година както на деца, така и на възрастни. Уроците могат да бъдат индивидуални или да се организират групи.

Преподавам от начално ниво Beginner до Advanced и професионален и технически Английски. Също се занимавам и с подготовка на ученици 5 - 12 клас, кандидат-студенти и студенти, подготовка за интервю за работа, заминаване в чужбина, комуникация на професионално ниво.

Като начало провеждам разговор с всеки ученик за определяне на нивото на знанията и след това, според нуждата Ви подготвям учебен план по който да работим. Не изисквам да се купуват учебни помагала - всички нужни материали са предоставени от мен - от вас се изисква да имате тетрадка, химикал и разбира се - желание! :)

Телефон за контакти: +44 7456 756 150; +359 876 872 842
Имейл за контакт: gerygood@gmail.com - може да ми пишете по всяко време, обикновено отговарям в рамките на един работен ден.

Благодаря!

Подробности

Обява №: 3944

Местоположение: София

Препоръчано за теб

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам