Зоомагазин Kokal

В наши дни любовта е най-ценна! Любовта, която даваме и получаваме! Нашите малки приятели (куче, котка, гризач, птица или рибка) ни даряват с най-чистата и неподправена любов, карат ни да се усмихнем, когато ни е трудно и щастието отново идва при нас! Няма по-хубаво нещо от това да се погрижиш за любимото създание - Вашата задача е да ги гушкате, галите, играете с тях, а нашата - да доставим до Вас, по най-бързия, лесен и удобен за Вас начин: полезна храна, вкусно лакомство, нова играчка или аксесоар, удобно легло, хигиенична тоалетна или принадлежности.
Ние работим със световно известни марки, наложени на пазара и доказали своето качество, като: Royal Canin, Hill`s, Purina, Ferplast, JBL, Versele-Laga, Acana, Orijen, Happy Dog, Gemon. И предлагаме изключително атрактивни цени и промоции.
Всеки член от нашия млад и амбициозен екип има домашен любимец и с удоволствие ще Ви изслуша, за да изберем заедно най-доброто за Вашия любимец. Вашето доверие е ценно за нас! Надяваме се, че заедно ще станем още по-добри!

Подробности

Обява №: 15668

Местоположение: Перник

Препоръчано за теб

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Продължавайки да използвате нашия сайт, вие приемате нашата политика за бисквитките. Политика за поверителност
Приемам